.
News Image

Fans moeten betalen voor handtekening David Hasselhoff

Dit weekend is hij te gast in Gent.


Dit weekend is David Hasselhoff één van de gasten in Flanders Expo waar FACTS, het grootste comics-, scifi- en animefestival in de Benelux wordt georganiseerd.

David Hasselhoff is intussen 64 jaar en mensen kennen hem vooral van Baywatch en The Knight Rider. De acteur zegt in Het Belang van Limburg dat mensen 50 euro per handtekening moeten betalen.

Naar eigen zeggen houdt hij ervan om foto's te maken, handtekeningen uit te delen en handjes te schudden. Ondanks het feit dat David Hasselhoff miljoenen heeft verdiend in zijn carrière is het voor hem onmogelijk om te kunnen sparen. Dat komt naar verluidt door zijn ex-vrouw en zijn twee dochters. Hij zegt zelf dat die 50 euro per handtekening het businessgedeelte van de showbizz is en dat toch iemand de alimentatie moet betalen.

Blijkbaar komt het wel vaker voor dat grote sterren die bij FACTS komen opdagen, geld vragen voor een handtekening.Ondertussen is de acteur weer verliefd en dat op de 27 jaar jongere Hayley Roberts. Zij is er ook bij in Gent en ze kijken er al naar uit om het romantische Brugge te ontdekken. Daarna wordt het uitkijken naar een trouwdatum. David ziet het erg groots met een tv-show die ook de voorbereidingen van het huwelijk in beeld mag brengen en het huwelijk zelf uiteraard. Een producer heeft hij intussen al en hij is ervan overtuigd dat dit een kijkcijferkanon wordt. Zijn vriendin Hayley ziet het tussen haakjes toch eerder als iets intiem.

Hoeveel een televisiezender zal moeten betalen om alles in verband met het nakende huwelijk uit te zenden is niet duidelijk.Tekst: Nico Vanaken
Bio van David Hasselhoff