.
News Image

Fans genieten van premiere Nonkel Jef & De Verloren Zoon

Fans van legendarische sitcom rond Nonkel Jef massaal aanwezig op premiere.


Heel wat enthousiaste fans van de legendarische Vlaamse sitcom Nonkel Jef trokken vrijdagavond naar Theater Elckerlyc in Antwerpen voor de feestelijke première van Nonkel Jef & de verloren zoon. Zij waren reuzebenieuwd naar de nieuwe theateravonturen van de kempense boer Nonkel Jef, gespeeld door Ivo Pauwels en van de acteurs Luc Verhoeven, Linda De Ridder, Brik Van Dyck, regisseur Dirk Lavrysen , Patrick Onzia en Diana More. Het was meteen de aftrap voor een speelperiode van drie weken in Theater Elckerlyc, gevolgd door een theatertour door Vlaanderen van 21 april tot en met 31 mei.



Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom Nonkel Jef die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, Nonkel Jef, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 kreeg Nonkel Jef een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na Nonkel Jef zit in de patatten kroop Brik Van Dyck in zijn pen op vraag van producent Theatertainment. Het resultaat is Nonkel Jef & de verloren zoon. Dirk Lavrysen regisseert dit stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij! Nonkel Jef & de verloren zoon is vanaf 30 maart 2018 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen van 21 april tot en met 31 mei 2018.




Nonkel Jef is terug! Samen met zijn vrienden Odette, Sander en Zotten Dré geniet Vlaanderens meest bekende boer van zijn oude dag op zijn hoeve. Maar als een gladde projectontwikkelaar uit de stad de boerderij wil gaan kopen, gaan de koeien aan het dansen. Kiest Nonkel Jef voor het grote geld? Of blijft hij trouw aan zijn Kempische koppigheid? En lijkt die roodharige landmeter niet sprekend op een oude bekende? Is-ie 't of is-ie 't niet? Dit is het stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij!



​Nonkel Jef en zijn vrienden zorgen tot en met 15 april voor heel wat lachsalvo's in Theater Elckerlyc te Antwerpen, nadien gaat deze voorstelling ook nog op tour in onder andere Hasselt, Scherpenheuvel, Mol, Tienen, Gent, Herentals en tal van ander locaties. Tickets en info op www.nonkeljefinhettheater.be .