.
De Slimste Mens Ter Wereld 2021
donderdag 30 september 2021

Fans De Slimste Mens Ter Wereld tellen af

Het is bijna zover!

Mister "E" doemt weer op uit de duisternis en laat deze keer zijn ware gelaat zien. Vorig seizoen vertelde Mister "E" ons nog hoe de kwis ooit ontstond op de set van een pornofilm, maar deze keer gaat The Quizfather nog een stapje verder en onthult hij ook hoe de kwis te winnen is: "Er zijn van die mensen die denken dat dit maar een onnozel kwiske is. Awel, ik zal eens vertellen hoe het er echt aan toegaat. En laat één ding direct duidelijk zijn. Ik bepaal de regels. Want op alles staat een prijs. Dus ook op de vragen van 'De Slimste Mens ter Wereld'."

Play4 heeft een nu al legendarische trailer van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' gelanceerd en daarin zijn onder andere James Cooke, Barbara Sarafian, Jani Kazaltzis, Rik Verheye, Jeroom, Margriet Hermans, Bockie De Repper, Ella Leyers, Herman Brusselmans, Jennifer Heylen, Serine Ayari en Marc-Marie Huijbregts te zien.

Wellicht zullen zij allemaal in de jury van 'De Slimste Mens Ter Wereld' te zien zijn. Dat nieuwe seizoen gaat trouwens op maandag 18 oktober van start. Als alles meezit, kennen we dan op donderdagavond 23 december de winnaar. Dat kunnen onder andere Niels Destadsbader, Dorian Liveyns, Alexander Hendrickx, Klaasje Meijer, Sandra Bekkari, Laura Tesoro of Eddy Planckaert zijn. De eerste afleveringen zijn ondertussen trouwens al opgenomen.

De Slimste Mens ter Wereld. Vanaf maandag 18 oktober op Play4.