.
Caroline Maes in Familie - aflevering 7247
woensdag 28 juni 2023

Fan verklapt op sociale media wat met Caroline Maes gebeurt in ‘Familie’

Maar is het wel waar?

Het was een heftige seizoensfinale van ‘Familie’. Daarin zagen we niet alleen hoe Véronique Cédric en Lars probeerde te redden, maar we zagen ook de strijd tussen Sam en Mieke tot een hoogtepunt komen. Sam viel Mieke aan en wanneer Rudi terug thuiskwam was iedereen verdwenen en trof hij bloed aan.

Wat er met Mieke is gebeurd weet niemand. Ze is gewurgd en daarna niet meer in beeld geweest. Vele kijkers denken dan ook dat Mieke dood in de wagen lag van Sam en Niko en dat Niko daarom de politie probeert te ontwijken.

Verdwijnt Caroline Maes dan uit de reeks? Of is het maar een tijdelijke break. Fans denken toch dat ze dood is, gezien Caroline recent haar haarkleur en kapsel heeft veranderd.

Een bron van Dag Allemaal vertelt dat het om een tijdelijke exit gaat en dat ze enkele maanden van het scherm zal verdwijnen. Niet abnormaal na twintig jaar onophoudelijk hard werken.

Maar ook andere mensen weten dat Caroline er niet uit gaat. Zo schrijft een figurant op sociale media: “Ik had een aantal weken geleden nog een opname met Caroline.”