.
Wim Leys
donderdag 15 november 2018

Fan gaf Wim Leys ooit een wagen cadeau

Toen besloot hij om deel te nemen aan rijexamen.


Wim Leys verraste in Ment op zondag met het feit dat hij ooit een wagen cadeau kreeg van een fan. Het enige probleem was dat hij zijn rijbewijs nog niet had om met de gekregen oude Ford te mogen rondrijden. Dit was het sein om deel te nemen aan het rijexamen en op zijn 24ste behaalde hij het dan ook, nadat zijn vader hem leerde rijden.

De zanger houdt van oldtimers. Bij één van zijn vorige clips zagen we hem met een Mustang. In zijn meest recente clip Ik volg je spoor zien we hem achter het stuur van een oud Volkswagenbusje. Zijn muzikanten, die ondertussen vrienden zijn geworden worden daarin door hem vervoerd.



Op 14 december organiseert Wim Leys voor de vierde keer al een Spaghetti Swing. Dit alles zal plaatsvinden in Restaurant Gozar, Kraaineststraat 107 te Erpe-Mere vanaf 19 uur. Naast Wim Leys zelf treedt ook nog Get Ready op. Een plaatsje voor dit evenement reserveren of inlichtingen bekomen kan door te mailen naar wimleys2014@gmail.com.



Voor zijn project Lens & Leys lopen er ook stilaan boekingen binnen voor volgend jaar. De samenwerking met Matthias Lens, waarmee hij de single Rosetta uitbracht krijgt dus zeker een vervolg in de zalen.



(Nico Vanaken)

Bio van Wim Leys

Meer Over:

Wim Leys