.
News Image

Familie verwelkomt Jits Van Belle

Zij maakt het Benny niet makkelijk.


Roel Vanderstukken heeft wat om naar uit te kijken: de acteur mag binnenkort met Jits Van Belle spelen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis donderdag. Jits had woensdag haar eerste draaidag bij Familie maar dan wel met Govert Deploige, de acteur die Roel Vanderstukken de komende weken moet vervangen. Vanderstukken werd enkele weken geleden geopereerd aan zijn hart en revalideert momenteel. Jits Van Belle en Roel Vanderstukken kennen elkaar al jaren want zij zaten samen in de telenovelle Ella . Daarin speelde Jits Van Belle de rol van Carmen. Jits Van Belle was ook te zien in onder andere Aanrijding In Moscou, Nieuw Texas en Marsman en straks dus ook in Familie.



Jits Van Belle kreeg in mei te horen dat ze de rol van Robyn zou krijgen, een veiligheidsagente bij Fashion. Daar komt Robyn in contact met Benny Coppens die al snel gevoelens krijgt voor Robyn. Of die wederzijds zijn, daar willen de makers van Familie niets over kwijt. Robyn is een “complexloze vrouw met humor en ballen aan haar lijf” en dat is iets waar Benny wel wat in ziet.

Benny is al een tijdje vrijgezel nu hij en Lizzy uit elkaar zijn. Zoals zoveel mensen uit het vak was Jits Van Belle geen fan van Familie. Maar sinds de laatste seizoensfinale probeert ze wel iedere avond samen met haar man te kijken. “We zijn ondertussen vaste kijkers geworden. Ook mijn man is helemaal mee”, reageert Jits in Het Nieuwsblad. “Het cliché klopt: als je begint te kijken, dan ben je snel verslaafd”, lacht Jits Van Belle.

Wellicht zien we Jits Van Belle nog dit jaar als Robyn in de dagelijkse soap opduiken.