.
Sven Pichal
dinsdag 29 augustus 2023

Familie Sven Pichal reageert

“Er is een bom gevallen”

Dat Sven Pichal donderdagavond opgepakt werd en vrijdag in de gevangenis van Turnhout werd opgesloten, dat wisten we ondertussen al. Meer zelfs, de tv-kijker wist het even snel dan zijn eigen familie.

Sven is al jaren samen met een gewezen journalist en zelfs iemand die nu nog steeds in de media actief is. Uit respect voor die man gaan we zelfs zijn initialen niet vermelden. In Het Laatste Nieuws lezen we dinsdag dat zelfs de partner van Pichal pas zondag vernam wat er aan de hand was.

“'We kregen zondagochtend het nieuws dat Sven zich had laten opnemen in een ontwenningskliniek. Waarom en waarvoor, dat wisten we niet. 's Avonds werden we samen met de rest van Vlaanderen verrast door het zware nieuws”, vertelt de oudste broer van Sven Pichal in Het Laatste Nieuws.


Natuurlijk is iedereen geschrokken van het nieuws over de gewezen radiopresentator. “Er is een bom gevallen binnen onze familie. Niemand had dit verwacht. Iedereen is in shock. We kunnen ons amper inbeelden dat Sven zich daartoe heeft laten verleiden. Mijn gevoelens vallen moeilijk te omschrijven: boos ben ik niet, wel enorm gekwetst en teleurgesteld. En er overvalt mij een enorme schaamte”, geeft de oudste broer van Sven Pichal toe.

Bio van Sven Pichal

Meer Over:

Sven Pichal