.
Jits Van Belle in Familie
vrijdag 29 januari 2021

Familie neemt vandaag afscheid van twee personages

Hen zien we niet meer terug.

De fans van ‘Familie’ houden vanavond hun zakdoek best bij de hand, want er vertrekken vanavond maar liefst twee personages. Dat Robyn (Jits Van Belle) de reeks zou verlaten, dat is al een hele tijd geweten. Maar ook Vince (Tristan Stienlet) zien we na vanavond (definitief) niet meer terug.

De trouwe kijkers van ‘Familie’ kijken met enige tegenzin uit naar de aflevering van vanavond. Robyn is bijzonder geliefd, de meeste kijkers hadden liever gehad dat Robyn en Benny (Roel Vanderstukken) een koppel werden en zouden blijven. Maar zover is het dus niet gekomen. Benny en de liefde, dat is een apart verhaal.

Nadat Vince een tijdje geleden een diefstal pleegde bij Wolf & Bos, werd hij door de jeugdrechter veroordeeld en krijgt hij de kans om een alternatieve straf uit te voeren. Vince start vanavond aan een lange voettocht naar Santiago de Compostella. Vince is echter nog te jong om die tocht in z’n eentje te doen en dus besluit Robyn om de tocht samen te doen.

Exit Robyn en Vince dus en dat vinden de fans van ‘Familie’ jammer. Gelukkig zijn er nog heel wat andere personages waarmee de komende weken en maanden één en ander zal gebeuren.

Bio van Jits Van Belle en Tristan Stienlet