.
News Image

Familie neemt afscheid van Monika Dumon

Agnes Moelaert pakt haar koffers.


De kijkers van Familie waren maandagavond getuige van alweer een pijnlijk moment. Amper een tiental dagen na het afscheid van Liesbeth Pauwels ( Hilde De Baerdemaeker) was het maandag opnieuw zover. Deze keer nam actrice Monika Dumon afscheid van Familie. Haar personage Agnes Moelaert – de zus van Mathias - pakte haar koffers nadat het de afgelopen weken meermaals tot een aanvaring kwam tussen haar en de familie Pauwels. Monika Dumon kreeg in 2013 de kans om een nieuw personage te spelen in de VTM-soap Familie: Agnes Moelaert. Voor de kijkers was het afscheid van Monika niet meteen de grootste verrassing.



Agnes heeft de voorbije weken heel wat stof doen opwaaien in Familie. Onlangs ontdekten Benny (Roel Vanderstukken) en Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker) dat zij diegene was die het adoptiebureau had ingelicht over hun financiële problemen, waardoor het koppel plots geen kans meer maakte op een adoptiekindje. Benny, die van meet af aan dacht dat June achter het verraad zat en daardoor nog steeds verdachte is voor de moord op haar, ging daarbij compleet door het lint. Ook bij haar partner Patrick (Ludo Hellinx), de vader van Liesbeth, heeft Agnes het voorgoed verkorven.



Agnes kan de brokken niet meer kan lijmen en nam in de aflevering van maandag 17 oktober 2016 afscheid van haar broer Mathias (Peter Bulckaen). De beelden die u maandagavond op het scherm zag waren al een hele tijd geleden opgenomen. Al in de lente van dit jaar raakte bekend dat Monika Dumon in de loop van 2016 zou verdwijnen bij Familie.


Bio van Monika Dumon

Meer Over:

Monika Dumon