You are here

Familie neemt afscheid van Andrea Croonenberghs

14/03/2018 06:30-

Maar is dit verhaal nu écht ten einde?

De afgelopen maanden stond Familie op z’n kop omwille van de verhaallijn tussen Emma en Guido en het gigolo-verhaal van Guido. Guido werkte zich eerder in nesten en moest van de rechter een zware boete betalen. Meer dan 30.000 euro en dat geld had het jonge koppel niet. Emma en Guido gingen op zoek naar een oplossing, Guido vond er niet beter op dan in te gaan op een voorstel van Griet – gespeeld door Andrea Croonenberghs – om haar date te worden. Maar wat oorspronkelijk allemaal vrij onschuldig leek, werd uiteindelijk een verhaal waarbij de spanning tussen Guido en zijn vriendin Emma haast voor een relatiebreuk zorgde. Hoogtepunt was Guido die het bed indook met Griet om zo 20.000 euro te verdienen. De verhaallijn rond betaalde seks was er volgens de trouwe kijkers los over en op de sociale media was er dan ook heel wat commotie rond dit verhaal. De kijkers vonden het niet kunnen dat de makers van Familie de verhaallijn van de gigolo uitspeelden, vooral omdat er ook kinderen naar de soap kijken. Anderen waren dan weer in hun nopjes en leefden mee met Emma en Guido, ook al zat de verhaallijn volgens sommigen vol fouten.

Guido beweerde tegenover Emma dat er op de hotelkamer nooit wat was gebeurd maar dat geloofde zijn vriendin niet. Waarom zou Griet 20.000 euro neertellen voor een man waarmee ze niet naar bed was geweest? En dus nodigde Emma Griet uit voor een gesprek. Emma kreeg te horen dat er echt niets was gebeurd en dat Guido alles puur om het geld had gedaan. “Ik geef toe, in het begin was het mij vooral om zijn uiterlijk te doen maar hoe beter ik Guido leerde kennen, hoe meer ik om hem begon te geven”, verduidelijkt Griet aan Emma. “Ik weet van de heling, het proces, zijn veroordeling. Ik snapte dat hij er alles voor over had om zijn gezin te redden. Ik begreep opeens dat hij niet klaar was voor wat ik hem voorstelde en toen heb ik besloten om te boete te betalen zodat hij een nieuwe start kon nemen, samen met zijn gezin.”

“Ik wens jullie alle geluk, je zult van mij geen last meer hebben. Ik verdwijn uit jullie leven, met of zonder die enveloppe. Uiteindelijk neemt Emma het geld aan en kan Guido de boete betalen. Dinsdag kregen de kijkers Andrea Croonenberghs voor het laatst te zien in Familie. Of toch niet? "Deze gastrol is in eerste instantie beperkt in tijd, maar wat mij betreft voor verlenging vatbaar", vertelde Andrea eerder.

Meer nieuws over:

Andrea Croonenberghs, Familie

Gerelateerde foto's:

Houden Van 2011

Andrea Croonenberghs - Antwerpen - 17/04/2011

Zo is er maar Eén: halve finale 2008

Andrea Croonenberghs - Lint - 25/04/2008

Zo is er maar één

Andrea Croonenberghs - Lint

Vlaanderen Feest Antwerpen - Special

Andrea Croonenberghs - Antwerpen - 11/07/2007

Zo is er maar één - FINALE

Andrea Croonenberghs - Lint - 30/03/2007

Steracteur Sterartiest 2006 halve finale

Andrea Croonenberghs - Lint - 17/11/2006

Steracteur Sterartiest 2006

Andrea Croonenberghs - Lint - 08/09/2006

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Andrea Croonenberghs