.
Peter Bulckaen in Familie
dinsdag 21 november 2017

Familie-kijkers willen dat Peter Bulckaen stopt met dieet

Peter Bulckaen verloor vijftien kilo op amper vijf maanden tijd.

Familie-acteur Peter Bulckaen verloor 15 kilo in vijf maanden tijd. Stop met diëten, zeggen de fans in koor.

Peter Bulckaen kennen we allemaal als Mathias uit Familie. Toen zijn personage plotseling intensief ging sporten wou de acteur dat die inspanningen zichtbaar waren op het scherm… Peter Bulckaen besloot ook zelf te gaan fitnessen en gezonder te gaan eten in samenspraak met een personal coach. Maar ondertussen is het genoeg voor de fans. Bulckaen verloor maar liefst vijftien kilo op amper vijf maanden tijd. Voor de fans mag het diëten stilaan stoppen… De acteur ziet er echter niet alleen scherper uit, hij voelt zich ook fitter.

De fysieke gelijkenissen tussen Peter en zijn personage Mathias zijn er, maar gelukkig heeft de acteur een stabieler huwelijksleven. In tegenstelling tot de liefdesperikelen tussen Mathias en Véronique Van den Bossche is Peter Bulckaen al 22 jaar gelukkig getrouwd. Bulckaen verklaart in Dag Allemaal dat hij al dertig jaar een koppel vormt met Tine en dat ze nog steeds erg gelukkig zijn in hun relatie. Wederzijds respect en keuzes maken is hun geheim. Wie een gezin wil, moet water bij de wijn doen, aldus Bulckaen in Dag Allemaal. Familiaal geluk en professioneel alles op wieltjes. Peter Bulckaen is een gelukkig man maar beseft dat het snel kan keren.

Een rol in een soap is altijd onzeker. De acteur trekt altijd met een bang hartje naar contractbesprekingen of vergaderingen over nieuwe verhaallijnen. Ooit vallen daar de woorden: “Peter, we hebben een mooi afscheid voor Mathias bedacht.” De acteur beseft dat maar bekijkt het allemaal filosofisch. Komt er ooit een einde aan zijn rol in Familie, dan ziet Peter Bulckaen dat als een opportuniteit om nieuwe rollen aan te nemen.

Bio van Peter Bulckaen

Meer Over:

Peter Bulckaen Familie