.
Caroline Maes in Familie - aflevering 7174
vrijdag 9 juni 2023

‘Familie-kijkers’ gaan serieus schrikken 

Ze wordt meegesleurd in een hevige situatie 

Wie dacht dat de seizoensfinale van ‘Familie’ dit jaar net iets rustiger zou worden, heeft het behoorlijk verkeerd voor.

Voor Mieke zit er een serieuze ommekeer aan te komen, de kijker gaat fameus schrikken. Caroline Maes vertelde aan Story dat haar personage nog heel hard op de proef zal gesteld worden aangaande een zeer gevoelig onderwerp.

“En ze wordt meegesleurd in een hevige situatie waar ze niets aan kan doen. Wat je nu op het scherm ziet, is nog maar het topje van de ijsberg”, aldus Caroline in Story.

Ook voor Caroline zelf is deze topic niet zo makkelijk. “Vooral emotioneel, ik heb er zelf hard mee geworsteld. Ik wilde heel erg dat alles klopte, omdat ik weet hoe gevoelig dit thema ligt. Mijn nichtje is ook op zoek gegaan naar een draagmoeder en dat was avontuur”, onthult Caroline openhartig aan Story.

“Soms stonden er dingen in het scenario die misschien minder snel in het echte leven zouden gebeuren, dus daar is wel over gepraat. Maar uiteindelijk besef ik natuurlijk dat we een soap draaien en dat de verhaallijn fictief is. We gaan de kijkers echt verrassen!”, aldus Caroline Maes.