.
Danny Fabry
dinsdag 14 maart 2023

Familie boos op Danny Fabry: “Dat maakt me razend”

Hij vertelt het helemaal anders

Recent geleden moest Danny Fabry afscheid nemen van zijn schoonmoeder en zijn eigen moeder nadat beide dames kwamen te overlijden. Die gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat enkele familieleden behoorlijk kwaad zijn geworden op Danny en dat het verleden weer even naar boven werd gebracht.

“Ik heb nooit mijn mond durven open te doen, maar hoe m’n broer zich heeft opgesteld voor en na de begrafenis van ons moeder… dat heeft mij enorm kwaad gemaakt”, zegt Jeanine, de zus van Danny Fabry in Dag Allemaal.

Danny vertelde eerder aan Dag Allemaal dat zijn moeder kwam te overlijden nadat hij terug gekeerd was uit Thailand waar hij met zijn gezin op vakantie was. Maar dat blijkt een grote leugen te zijn volgens zijn zus.

“Mama is overleden toen hij nog in Thailand zat. Ze was doodziek toen hij vertrok en we wisten dat het elk moment gedaan kon zijn. Dat hij per se toch wilde vertrekken, maakte me razend. Wie doet zoiets als zijn moeder op sterven ligt?”

Danny vertelde zijn zus dat ze haar mochten begraven als hij nog op vakantie zou zijn. Hij zou er niet speciaal voor terugkeren. “Dat waren zijn woorden! Mijn bloed kookte. Hij verkondigt overal dat hij en mama twee handen op één buik waren, maar dat is niet waar", schrijft Dag Allemaal.

Danny Fabry contacteerde de Showbizz-Site en reageert teleurgesteld. "Hoe kunnen ze nu zeggen dat ik er niet was? Ik zat drie weken voor de begrafenis van mijn moeder in Thailand en heb de tickets als bewijs daarvan. Ik was wel degelijk op haar begrafenis, heel wat mensen hebben mij gezien en zijn mij komen condoleren", besluit de zanger.

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry