.
News Image

Familie-actrice Dorien Reynaert: “Ik vind dat waanzin”

Dat komt ervan.....

 


Familie-actrice Dorien Reynaert is zwanger van haar eerste kindje, dat komt er rond de feestdagen aan. De jaarwisseling belooft voor haar en haar man Robin héél speciaal te worden. Nog specialer dan 2020 al geworden is.



Dorien en Robin zijn in de evenementensector actief, tenminste dat zouden ze moeten zijn. Door de huidige coronamaatregelen is er namelijk geen job en zijn er dus ook geen inkomsten. “Wat er nu allemaal aan het gebeuren is in de provincie: ik vind dat waanzin. En dan vooral de avondklok. Er is een samenscholingsverbod, dus waarom heb je dan in godsnaam een avondklok nodig? Controleer dan alsjeblieft of mensen dat samenscholingsverbod volgen, in plaats van te zeggen dat je na een bepaald uur niet meer buiten mag komen. Ik begrijp dat hier heel veel onvrede over is”, reageert de actrice in Het Laatste Nieuws.



“Ik heb het gevoel dat iedereen zijn gezond verstand kwijt is. De manier waarop de coronacrisis wordt aangepakt door onze regering gaat volgens mij op termijn zwaardere gevolgen hebben dan de crisis zelf.”