.
Charlotte Sieben
maandag 8 juli 2024

Familie-actrice Charlotte Sieben: “ideale stad voor meisjes van mijn leeftijd”

Ze is bekend geworden dankzij ‘Familie’

Toen Charlotte Sieben drie jaar geleden begon bij ‘Familie’ had ze nooit gedacht dat haar personage zo populair zou worden. Ze wordt natuurlijk vaak herkend op straat, al is ze niet zo heel erg bezig met die bekendheid.

“Voor mijn vrienden en familie ben ik gewoon Charlotte, niet Louise, dus word ik er niet echt mee geconfronteerd. In de supermarkt heb ik altijd een hoofdtelefoon op. Muziek is mijn grootste passie en zonder headset voel ik me naakt. Ik denk niet dat ik per se mensenschuw ben, want ik heb dit altijd al gehad. Ook als kleine Charlotte reisde muziek steeds met me mee”, zegt ze in Primo.

Zelf vindt ze de bekendheid wel meevallen. Ze wordt nog lang niet elke dag herkend en gaat ook niet vaak naar rodeloper-feestjes.

“Bovendien denk ik dat Leuven de ideale stad is voor meisjes van mijn leeftijd om ongemerkt op te gaan in de massa. Wat wel opvalt, is dat de vaders steeds een selfie vragen 'voor hun vrouw of dochter'. Ik heb nog geen enkele man meegemaakt die een foto voor zichzelf vroeg. Die mannen beweren zogezegd niet naar 'Familie' te kijken, maar hebben mij dan toch maar mooi herkend.”