.
Bab Buelens
donderdag 16 september 2021

Familie-actrice Bab Buelens scoort met lingeriefoto

Niet één negatieve reactie, houden zo!

Actrice Bab Buelens was lange tijd in 'Familie' te zien als Emma Verdonck. De trouwe kijkers van de soap missen haar echt wel, maar gelukkig heeft Bab Buelens haar sociale media nog. Bab trakteert haar ruim 211.000 volgers met de regelmaat van de klok op nieuwe foto's en filmpjes.

Haar meest recente bericht op Instagram lokt opvallend meer reacties en likes uit, Bab heeft namelijk een foto van zichzelf in zwarte lingerie gepost. Geen platvloerse foto, wel een elegante foto van een vrouw van 27 jaar. Bab weet haar charmes uit te spelen, daar slaagt zij iedere keer weer in en dat is wat heel wat mensen ook aan haar appreciëren. Bab kan en mag gewoon zichzelf zijn.

"23 is mijn geluksgetal! Wat is het jouwe?" schrijft Bab op Instagram. Weinigen geven echter hetzelfde geluksgetal. Voor Winnie uit 'Blind Getrouwd' is dat het cijfer 7. Vincent Banic, de man van Bab, heeft dan weer 9 als geluksgetal.

Niets dan complimenten aan het adres van Bab Buelens, haar collega en vriendin Julie Vermeire is onder de indruk. "Gij staat nu eens echt altijd schoon op foto’s😍🔥", schrijft Julie.
Ook Sabrina heeft een mooi compliment voor Bab: "Zelfs met een aardappelzak aan blijf je nog even mooi en glamoureus".


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Bab Buelens

Meer Over:

Bab Buelens