You are here

Familie-acteur stiekem getrouwd

26/05/2020 10:39-

Huwelijk van Kristoff Clerckx is alsnog kunnen doorgaan.

Kristoff Clerckx zien we momenteel opnieuw op televisie dankzij de herhalingen van ‘Sara’ (als Daniel De Buck), maar de acteur heeft ook een verleden bij Familie waar hij tussen 2003 en 2007 Andreas Mitsides speelde, het hoofd van de veiligheid op de Cypriotische ambassade.

Ondanks de coronacrisis is de 54-jarige acteur toch in het huwelijksbootje kunnen stappen met Birgit. Het koppel had normaal een plechtigheid voorzien in Vlaanderen en nadien een feest voor vrienden in Portugal, maar het is allemaal iets intiemer moeten worden, lezen we in Dag Allemaal.

Het feest ging uiteindelijk door in hun eigen tuin en de gastenlijst bleef beperkt tot hun nieuw samengesteld gezin en de ouders van het bruidspaar. Mondmaskers mochten evenmin ontbreken. En dat grote feest in Portugal? Dat werd uitgesteld naar volgend jaar. “We kijken daar enorm naar uit,” klinkt het bij Kristoff Clerckx.

Kristoff Clerckx is de vader van Sarah-Lynn Clerckx die jarenlang in de huid kroop van Louise Van den Bossche in Familie.

Gerelateerde foto's:

Familie

Sarah-Lynn Clerckx - Vilvoorde - 10/02/2016

Gerelateerde bio's: