.
Maarten Cop
donderdag 9 september 2021

Familie-acteur onthult: "dit is Jelle allemaal van plan"

"Hopelijk aanvaarden de 'Familie'-kijkers mij."

Sinds kort is Maarten Cop te zien in 'Familie'. Daarin speelt hij de rol van Jelle Van den Bossche. Die rol werd vroeger gespeeld door Felix Jamaels. Als acteur is het niet altijd eenvoudig om zomaar de rol van iemand anders over te nemen en dus heeft Maarten heel wat research gedaan. “Ik heb veel beelden van toen bekeken en kreeg veel hulp van collega’s die me vertelden hoe Jelle vroeger was of wat hij allemaal heeft meegemaakt. Jelle is ondertussen wel opengebloeid en een echte sfeermaker geworden. Hopelijk aanvaarden de 'Familie'-kijkers mij en houden ze van mijn aanpak”, vertelt Maarten in Tv Familie.

Of de makers van 'Familie' spannende verhaallijnen in petto hebben voor Jelle, dat weten we niet. Momenteel is Jelle vooral teruggekomen om zijn hogere studies IT aan te vatten. Maar ook feesten met vrienden en genieten van het studentenleven is iets waar Jelle heel erg naar uitkijkt. En wie weet hoort daar binnenkort een vriendin bij. Want in 'Familie' mag Jelle dan wel single zijn, in het echte leven is acteur Maarten Cop dat niet. Hij is al bijna twee jaar samen met zijn vriendin Stefanie, een bouwkundig tekenaar.

Maarten en Stefanie leerden elkaar kennen op de set van ‘Hoodie’ waar Stefanie figurante was. “Stefanie viel mij meteen op. Na de opnamen zijn we iets gaan drinken, en van het één is het ander gekomen. Ik zie haar heel graag.”

Bio van Maarten Cop

Meer Over:

Familie Maarten Cop