.
Jan Van den Bosch
zaterdag 26 augustus 2023

Familie-acteur heeft groot nieuws!

En dat zijn zijn eigen woorden

‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’, maar binnen een maand staat er nog iets belangrijks voor hem op het programma. “Op 27 september ligt mijn eerste roman in de winkel! Ik ben er ontzettend fier op”, glundert Jan.

‘Goede vaders wijzen niet’ is een liefdevol maar pijnlijk portret van de band tussen een vader en een zoon. Rik is tien jaar en groeit op bij een vader die het verlies van zijn vrouw nooit heeft kunnen verwerken en opgeslokt wordt door zijn verdriet. Gelukkig is Rik slim en sterk genoeg om zijn vader steeds weer uit de problemen te houden. Tot dat niet meer lukt.

De vader vertelt zijn kant van het verhaal. Het verhaal van zijn leven. Hoe hij Mia leerde kennen. Hoe ze zijn wereld openbrak. Hoe hij alles verloor toen zij hem alleen achterliet en twee levens op hun kop zette. Het ene omdat ze er niet meer is, het andere omdat ze er nooit is geweest.

‘Goede vaders wijzen niet’ is een onthutsend en tegelijk zachtmoedig verhaal over een geestelijk zieke man en zijn zoon, die een plaats probeert op te eisen in het vreemde hoofd van zijn vader.

Koop hier dit boek