.
David Cantens in Familie
zondag 5 april 2020

Familie-acteur David Cantens: “ik kan eindelijk mijn droom waarmaken”

David Cantens realiseert zijn grote droom


Acteur David Cantens had zich dit jaar voorgenomen zich enkel op zijn rol in Familie te focussen, maar nu de opnames van de VTM-serie werden stilgelegd door de coronacrisis heeft hij plotseling tijd zat. En daardoor kan hij eindelijk zijn droom waarmaken: een plaat maken.

“Ik stelde dit altijd maar uit maar nu heeft het leven erover beslist: ‘Doe het nú, jong,’” klinkt het bij David Cantens in Primo. “En ik ben eraan begonnen”, aldus de acteur.

David Cantens onthult dat het iets heel minimalistisch zal worden. “Alleen met piano eigenlijk.” Eventueel aangevuld met wat andere klanken en instrumenten, zoals gitaar en drums, maar sowieso héél weinig, klinkt het enthousiast bij David Cantens. “Ik had al wat nummers klaarliggen en ik ben die nu allemaal aan het uitwerken,” klinkt het trost bij de zingende acteur.

Mensen moeten zich echter niet verwachten aan popliedjes. “Het is geen populaire muziek die ik maak, maar het is wel de bedoeling om die plaat, onder mijn naam, effectief op de markt te gooien. Het album zal eerder een score zijn, een beetje filmmuziekachtig. In die stijl zowat,” klinkt het bij David Cantens die nog geen releasedatum wil plakken op zijn muziek.