.
Amine Boujouh
maandag 22 januari 2024

Familie-acteur Amine Boujouh: “Ik ga veel te laat slapen”

Hij heeft meerdere wekkers nodig

We kennen Amine Boujouh allemaal als de sympathieke Brahim uit ‘Familie’. Amine is een bezig bij, en dat gaat soms ten koste van zijn slaap.

“Mijn probleem: ik lig heel vaak veel te laat in bed, ook al moet ik vroeg opstaan. Ik ben 's avonds nog met van alles bezig. Ik volg drie keer per week voetbaltraining en wil dan erna nog mijn teksten instuderen en mails beantwoorden. Ik werk dan ook liever 's avonds door dan dat ik er 's ochtends vroeger voor moet opstaan. In bed begin ik dan te denken dat ik wel heel vroeg op moet en veel te laat ben gaan slapen”, lacht hij in Gazet van Antwerpen.

Toen Amine nog naar school ging was dat anders. Toen kon hij makkelijk slapen en omdat hij lang op de bus naar school zat, sliep hij op de bus nog een beetje verder. Een ochtendmens was hij zeker niet.

“Ook vandaag zet ik drie tot vier wekkers om toch zeker 's ochtends wakker te worden om op tijd te zijn. Als ik in het weekend eens niks te doen heb - maar vaak plan ik dat ook veel te vol - kan ik er echt van genieten om lang uit te slapen. Ik heb gelukkig niet veel slaap nodig, maar ik slaap wel heel graag.”

Bio van Amine Boujouh

Meer Over:

Amine Boujouh Familie