.
Fabrizio
donderdag 18 mei 2023

Fabrizio Tzinaridis: “Ik ging daar te veel in mee”

Hij is een ander mens geworden

We kennen Fabrizio Tzinaridis allemaal nog als getatoeëerde spierbundel en verleider uit ‘Temptation Island’, maar ook als ‘Bachelor’ enkele jaren geleden. Dankzij ‘Special Forces’ in Nederland laat hij zich nu opnieuw van een andere kant zien.

“Nochtans was dat niet mijn intentie. Ik hoopte in eerste instantie vooral zelf bij te leren over Fabrizio. Al zou het fijn zijn als mensen ook een keer zien dat ik méér ben dan de Fabrizio die je kent van datingprogramma’s”, klinkt het in Tv Familie.

Sinds zijn deelname is Fabrizio een andere man geworden. Daar waar hij vroeger vaak botste met de persoon die hij wilde zijn, weet hij nu meer dan ooit wie hij wil zijn.

“Soms ging ik wat te veel mee in wat anderen van mij zeiden, en probeerde ik te voldoen aan hun verwachtingen. Maar ik was nooit mister perfect.”

Door het programma ontdekte Fabrizio een andere kant van zichzelf, eentje die verborgen zat onder een masker. “Om mezelf te beschermen. Maar dat masker is in ‘Special Forces’ in duizend stukjes gevallen.”

Bio van Fabrizio Tzinaridis

Meer Over:

Fabrizio Tzinaridis