.
Fabrizio Tzinaridis als De Bachelor
dinsdag 24 mei 2022

Fabrizio na 'De Bachelor': “Ik krijg doodsbedreigingen”

Zijn gedrag was onaanvaardbaar voor velen

Als je bewust met je schip richting woelige wateren vaart, kan je maar beter niet zeeziek worden. Net dat overkwam de 30-jarige Fabrizio Tzinaridis. De Limburgse spierbundel, die we eerder leerden kennen in 'Temptation Island' en 'Temptation Vips', nam onlangs de hoofdrol op zich in het programma 'De Bachelor'.

Nu krijgt hij steevast de wind van voren van de kijkers. Hij vertelt er meer over in Dag Allemaal. Met vijftien vrijgezelle vrouwen vertrok hij als dé begeerde vrijgezel naar Griekenland voor de opnames van de reeks. Hij wou bewijzen dat hij niet langer het bad boy-imago van weleer hoog houdt, maar viel voor de kijkers door de mand nadat hij al vrij snel met twee dames kuste.

Niets bijzonders, maar er zaten slechts een paar uren tussen. Vervolgens ging hij aan het einde van de reeks een stapje verder en deelde met drie van hen het bed.

Het programma is ten einde, maar toch krijgt Fabrizio nog geregeld nare reacties. “Ik heb echt veel haatreacties gekregen. Mails waarin ik een lafaard of een vuil varken word genoemd. Op Instagram zette iemand onder een foto met mijn zoontje: ‘Vies ventje, wat voor een opvoeding geef jij aan je kind?’ Dat soort vreselijke zaken. Ik heb zelfs een doodsbedreiging gekregen”, zegt een aangeslagen Fabrizio.

“Iemand vertelde in een videoboodschap hoe hij me kapot zou maken. Halverwege het filmpje ben ik gestopt met kijken, ik heb het verwijderd en die kerel geblokkeerd. Het was degoutant.”

Bio van Fabrizio Tzinaridis

Meer Over:

Fabrizio Tzinaridis