.
Yves Segers
woensdag 11 mei 2022

Extra show Schlagerfestival in Middelkerke

Er is een tweede show in verkoop!

Een vredesteken of wil er misschien iemand snel 2 drankjes bestellen? Het zijn maar twee van de vele voorbeelden van hoe er vandaag gereageerd werd op de sociale media waar Christoff, Yves Segers, Johan Veugelers, Swoop, Sasha & Davy, De Romeo’s, Lindsay en Laura Lynn een opvallende selfie deelden met 2 vingers goed zichtbaar. Op basis van de hashtags en enthousiaste teksten kon je al snel een link leggen naar de 2de Zomereditie van Het Schlagerfestival, dat op zaterdag 16 juli 2022 opnieuw plaatsvindt in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De selfie-actie van de artiesten past in de aankondiging van een extra voorstelling op vrijdag 15 juli 2022. Tickets voor beide voorstellingen kunnen besteld worden op https://www.schlagerfestivalzomer.be

Sneller dan vorig jaar zetten de organisatoren van de Zomereditie van Het Schlagerfestival nu al een 2de datum in verkoop.

“Wij hebben een gevarieerd publiek met héél veel goesting om eindelijk nog eens onbeperkt en in ideale omstandigheden maximaal te kunnen genieten van een top avond. Vorig jaar merkten we ook al dat er een bijzondere feestelijke sfeer in de Proximus Pop-Up Arena hing. Is het de gezonde zeelucht of zitten de mensen in de juiste vakantiesfeer? In elk geval is het duidelijk dat de mensen zin hebben om te komen feesten bij ons! Als we kijken naar de postcodes van onze ticketkopers, zien we deze meer en meer uitbreiden over heel Vlaanderen. Mensen maken voor Het Schlagerfestival Zomereditie graag een daguitstap naar zee of maken er een weekendje weg van.” zegt Annelies Vrijdag namens organisator PSE Belgium.

De tweede jaargang, het tweede concert en gemiddeld dronken de feestvierders vorig jaar 2 consumpties per uur én we zitten in het jaar 2022. Dat kan geen toeval zijn. Op naar een top zomer in Middelkerke!

Het Schlagerfestival Zomereditie vindt plaats op vrijdag 15 én zaterdag 16 juli 2022 in de in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. Vanaf 20u00 kan je gaan kijken naar de optredens van De Romeo’s, Lindsay, Laura Lynn, Johan Veugelers, Sasha & Davy, Swoop, Yves Segers, Bart Kaëll en Christoff. Tickets vanaf 35 euro via www.schlagerfestivalzomer.be

Download onze app voor Android of iOS

Meest recente foto’s van Christoff, Johan Veugelers, De Romeo's, Lindsay, Laura Lynn, Sasha & Davy, Swoop, Yves Segers en Bart Kaëll: