.
News Image

Extra dag afscheid Sven Nys

Er komt één extra dag van  'Merci Sven'.


Merci Sven!, het afscheidsfeest voor Sven Nys in het Sportpaleis volgend jaar op 5 maart, is op nog geen 72u uitverkocht. Om niemand te moeten ontgoochelen komt er op zondag 6 maart een extra dag!



Het was een ware overrompeling voor tickets voor “Merci Sven!”, het afscheidsspektakel voor Sven Nys op 5 maart volgend jaar, dat afgelopen donderdag bekendgemaakt werd. Op zondagmiddag waren alle 16.000 tickets de deur uit.



“Niemand had ooit gedacht dat het zo’n vaart zou lopen”, zegt Sven Nys. “Maar ik wil niet dat er fans in de kou blijven staan. Dus heb ik aan initiatiefnemer Golazo gevraagd of we er geen tweede dag aan konden toevoegen. Ook op zondag 6 maart bleek het Sportpaleis beschikbaar, dus hebben we snel beslist om er een meerdaags afscheidsevenement van te maken.”



“We gaan trouwens op die twee dagen hetzelfde programma in elkaar steken. Niemand moet dus schrik hebben iets te missen, niet wie al tickets heeft voor de eerste dag, niet wie er wil bij zijn op zondag.”



Elke dag brengt “Merci Sven!” een zelfde spectaculair programma met sport, veel herinneringen en muziek verpakt in een schitterend spektakel. Met Sven Nys zelf in actie, maar evenzeer met tal van huidige en voormalige wereldkampioenen, dj’s, muzikanten en andere gasten. De avond wordt ook afgesloten met een schlagerfestival. Op zondag begint en eindigt het feest wel wat vroeger: van 16u tot middernacht.



Merci Sven op zaterdag 5 maart is uitverkocht, voor zondag 6 maart kun je vanaf nu je tickets bestellen via www.mercisven.be


Bio van Sven Nys

Meer Over:

Sven Nys