.
News Image

Ex-vrouw man Hilde De Baerdemaeker is beste vriendin

Hilde De Baerdemaeker heeft unieke relatie met ex van haar man.


Zaterdag was Hilde De Baerdemaeker te gast bij Evi Hanssen in Het Heilig Huis van Hanssen op Joe. Tijdens het programma vertelde Hilde over plusmama zijn: “De ex van mijn man is één van mijn beste vriendinnen”. Hoezo?



Evi en Hilde hadden het over Hilde als plusmama en haar band met de ex van haar man: “Elke en ik kennen elkaar heel goed. Met de jaren is dat één van mijn beste vriendinnen geworden. Dat is natuurlijk gegroeid, want in het begin is dat moeilijk. Wat er voor ons voor gezorgd heeft dat het een positieve situatie geworden is, is dat we wisten waar we ons op moeten focussen en wat ons verbindt. Dat zijn de kinderen en we willen hen goed opvoeden. Mensen bekijken ons gek als we samen op reis of op weekend gaan. Ja, dat kan en dat gaat bij ons. We weten dat we sowieso nog jaren aan elkaar verbonden zijn. Dan kunnen we er evengoed iets fijn van maken. En Pieter en Elke zijn daar de voortrekkers in geweest. Die hebben gewoon gezegd tegen Elke’s vriend en mij: als jullie in ons leven komen, dan nemen jullie het verleden erbij. We zorgen nu samen voor de kinderen en dat schept een band. I love her, uit de grond van mijn hart. Ik vind Elke een fantastische mama.”




“Het is het schoonste wat mij overkomen is”, vertelde Hilde toen Evi naar haar tweeling vroeg. “Ik heb altijd graag een tweeling gewild, maar de kans was klein, want dat zat niet in de familie. Milan en Sam, mijn stiefkinderen, zijn week om week bij ons en als we dan maar één kindje hadden, zit die een week helemaal alleen. Ik denk dat we dan ook niet aan een vierde begonnen waren, dus idealiter waren het twee in één. En dan lig je bij de gynaecoloog en dan zegt die dat er nog eentje is. Ik schoot zo in de lach toen, omdat ik dat eigenlijk besteld had. Mijn man was dan een beetje in paniek”, lachte Hilde.




Evi wilde weten of Hilde haar vader, die een jaar geleden het leven liet, hard mist: “Ja, maar ik moet wel zeggen dat ik hem niet ben verloren. Hij is niet weg en dat voel ik heel hard. Hoe meer ik bewust met dat afscheid bezig ben, hoe meer ik voel dat het geen afscheid is. Ik pak hem diep in mijn hart verder mee. Dat is heel maf”, vertelde Hilde. “Toen ik het logo van mijn website op Facebook had gezet, reageerde mijn vader als eerste met een hartje en ‘klinkt veelbelovend’. Dat was zaterdagochtend en zaterdagnamiddag is hij gestorven. Ik heb het logo van PlayPauze op mijn slagader op mijn pols laten tatoeëren . Ik vind het fijn om het daar te hebben. Ik heb ook een beetje assen van mijn vader in die inkt laten mengen. Dat is een soort van rouwverwerking en het sterkt mij op één of andere manier.”

Bio van Hilde De Baerdemaeker

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Familie Evi Hanssen