.
Tom Coninx
vrijdag 16 februari 2024

Ex van Tom Coninx heeft geen blanco strafblad

Ook hij werd een slachtoffer

Jarenlang werd Tom Coninx afgeschilderd als een vader die niet naar zijn kind omkijkt. Hij zou een dochter hebben bij Djoeke Van Houcke. Althans dat is toch wat Djoeke al jarenlang beweert. Getuigen vertellen nu aan Dag Allemaal dat ze liegt en dat haar dochtertje niet van Tom is. Ze wil gewoon geld loskrijgen van de voormalige presentator.

Die getuigen zijn twee mensen uit Djoekes nauwe vriendenkring. Zij zeggen dat Djoeke heel goed weet wie de vader is van het kind en dat haar dochtertje voortkomt uit een andere onenightstand.

Djoeke kende een moeilijke jeugd en daar lijken de problemen te zijn begonnen voor de vrouw. Ze werkte ook een tijdlang in een bordeel. In het nachtleven leerde ze veel rijke mannen kennen, mannen van wie ze later dingen zou hebben ontvreemd. De bedoeling was om alles meteen te verkopen, maar daar stak de politie een stokje voor. De vrouw werd veroordeeld tot 7 maanden met uitstel.

Vlaanderen maakte ook al snel kennis met Djoeke door haar verhaal over Tom Coninx. Een verhaal dat nadien nog een verrassende wending krijgt wanneer Djoeke beweert zwanger te zijn van Tom. Tom wil dat ze het kind laat weghalen en verbreekt nadien ook alle contact. Tom zou nooit op de hoogte zijn geweest wat de vrouw op haar kerfstok had.

De getuige is het beu en vertelt het volgende aan Dag Allemaal. “Djoeke staat in Knokke al jaren bekend als een golddigger. Ze is eens getrouwd, inclusief waanzinnig feest met limousines en een roze jeep, en ook die man heeft ze trachten te pluimen. Gelukkig zijn z'n ogen op tijd opengegaan. En dan dat kind... Nee, dat is inderdaad niet van Tom, of je kan er toch op z'n minst ernstige vraagtekens bij plaatsen. Ook na haar stukgelopen huwelijk volgden trouwens nog veel relaties, en altijd met rijke mannen.”

Bio van Tom Coninx

Meer Over:

Tom Coninx