.
James Cooke
vrijdag 23 april 2021

Ex van James Cooke reageert op opvallende uitspraak van Gert Verhulst

“James en ik waren nog zoveel jonger toen…”

Tijdens Gert Late Night verklapte Gert Verhulst dat Dertigers-actrice Ellen Verest het laatste ‘meisjeslief’ van James Cooke is. De actrice reageert in Dag Allemaal op die opvallende onthulling en ontkent dat ze boos was.

“Bah nee. Ik snap dat het leutige tv was”, benadrukt de laatste ex-vriendin van James Cooke voor die zich outte als homo. “Ik werk regelmatig voor Studio 100. Er is geen kwaad bloed tussen Gert en mij.”

De actrice leerde haar huidige partner trouwens kennen bij Studio 100 en het koppel is ondertussen zeven jaar gelukkig samen. “Als we ooit trouwen, kan Gert dus niet op onze bruiloft ontbreken”, lacht Ellen Verest in Dag Allemaal.

De actrice blikt ook terug op haar relatie met James Cooke: “James en ik waren nog zoveel jonger toen…” Ellen geeft toe dat ze James zelfs nog vaak ziet.

“Geregeld, zelfs”, aldus de Dertigers-actrice. “Ik kan met al mijn exen nog door een deur. Nu ook: ik sta met een andere ex op de set van ‘Lisa’, waarin ik een gastrol heb. Wie? Bel me in het najaar, als ik op tv kom, nog eens op”, lacht Ellen Verest in Dag Allemaal.