.
Frank Valentino en Nancy
woensdag 25 oktober 2023

Ex partner Frank Valentino: “Hij heeft mijn geld gepikt”

Hij had de code van haar bankkaart

Frank Valentino en Nancy zijn vele jaren gelukkig geweest. Tot Nancy ontdekte dat Frank heel wat voor haar achterhield. Zo had de zanger vele schulden gemaakt waarvan zij niet op de hoogte was.

Zo had Nancy geld op haar spaarrekening staan. Geld dat allemaal is verdwenen en waar niks meer van over blijft.

“Frank heeft alles afgehaald, in schijven van 5.000 euro. Hij had de code van m'n bankkaart. Maar het is toch niet omdat je zelf in de problemen zit, dat je het geld van je partner moet pikken”, zegt ze in Dag Allemaal.

Wat Frank met al dat geld heeft gedaan, is Nancy nog een raadsel. Al heeft ze wel zo’n vermoeden. Zo denkt ze dat hij 22.000 euro aan deurwaarders heeft moeten betalen.

“Frank houdt zich niet aan z'n afbetalingsplan, en dus komen ze het geld bij mij halen. Als ik niet betaal, slepen ze m'n chalet weg of pakken ze m'n BMW af. Alles opgeteld is er zo'n 70.000 euro weg, en geen enkele factuur is betaald. Daar moet ik voor opdraaien. Vorige week heb ik nog 1.735 euro mogen ophoesten voor schulden van hem, gisteren 905 euro... Wanneer gaat dit stoppen? De deurwaarders zeggen dat ze Frank goed kennen. Niet als charmezanger, hé, als wanbetaler.”

Bio van Frank Valentino

Meer Over:

Frank Valentino