.
News Image

Ex haalt uit naar Barbara Sarafian

Er is blijkbaar een serieuze hoek af bij Barbara Sarafian. 


Ongeloof: na amper 15 maanden is het huwelijk van Barbara Sarafian over en uit. De reden voor de breuk is pijnlijk. Vorige week nog schreef Het Nieuwsblad dat het Barbara Sarafian was die om de scheiding had gevraagd maar dat blijkt niet te kloppen. Volgens haar man Yves lagen hun meningen - zowel privé als professioneel - te ver uit elkaar. Er is een serieuze hoek af bij haar... bloklettert Dag Allemaal deze week. Het weekblad had een gesprek met man van Barbara Sarafian.



Al in februari was Yves De Moor en grillen van zijn vrouw beu. Maar we gaven het nog een kans en gingen in relatietherapie. Na vier weken zei de therapeut echter dat ons huwelijk niet meer te redden viel, vertelt Yves in Dag Allemaal. Dat Barbara Sarafian een moeilijk karakter heeft, dat is in het vak geweten. Sarafian is een goede actrice maar ze kan het op de set nogal uithangen. En blijkbaar deed ze dat thuis ook. Ze heeft veel stemmingswisselingen... gaat Yves verder. Hij heeft het huwelijk met Sarafian alle kansen gegeven maar haar eisen waren niet langer haalbaar.




Barbara stond erop dat Yves zijn ex uit zijn leven bande. Makkelijker gezegd dan gedaan want Yves heeft uit een vorige relatie kinderen en dus heeft hij hoe dan ook contact met de moeder van zijn kinderen. En dat was niet naar de zin van Barbara Sarafian, beweert Yves in het weekblad. Als zij bij ons waren, vluchtte Barbara het huis uit. Terwijl ik me zo goed om haar zoon heb bekommerd. Hij heeft zelfs twee jaar bij mij in de zaak gewerkt. Weet je, ik hou van mensen met een hoek af. Maar bij Barbara is het een serieuze hoek.....



Twee maanden geleden besloot Yves om afscheid te nemen van zijn vrouw. Dat deed hij met een brief. Toch werd er nog een ultieme poging ondernomen om de brokken te lijmen. Maar afgelopen maand werd de scheiding ingezet. Waarom Barbara Sarafian beweert dat zij de scheiding heeft aangevraagd is niet duidelijk. Volgens Yves wil zij de scheiding nog wat rekken en doet ze op bepaalde vlakken moeilijk.

Bio van Barbara Sarafian

Meer Over:

Barbara Sarafian