.
Jelle Temmerman, Micheline De Keyzer
donderdag 30 maart 2023

Ex-deelnemers ‘Mijn Restaurant’: “Dat is niet meer te combineren”

Hij heeft geen restaurant meer

Kennen jullie Pieter Leys en Ghislaine nog? Zij waren ooit deelnemers van ‘Mijn Restaurant’ en hadden het restaurant ‘Red Pepper’ in Oostende.

Zij kwamen vooral op tv als koppel dat vaak aan het kibbelen was. “Maar wij maakten niet veel meer ruzie dan andere koppels. Maar bij ons kwam het meer in beeld, wij werden als typetjes neergezet”, zegt Pieter in Dag Allemaal.

Toch was hun deelname aan het programma een bijzonder positieve ervaring voor het koppel. Ondanks hun jonge leeftijd en hun weinige verstand van horeca bleven ze wel overeind tussen alle andere deelnemers.

Het koppel hield de zaak nog even pen, maar door de hoge kosten, het dure pand dat ze huurden en de dalende omzet besloten ze toch om de zaak te sluiten.

Het koppel kreeg nog 2 kinderen samen, maar ondertussen zijn ze ook niet meer samen. Pieter is inmiddels hertrouwd en heeft ondertussen een andere job. “Ik werk als commercieel verantwoordelijke voor een visbedrijf en geef met mijn vrouw kookdemonstraties. Ik heb nu drie kinderen dat is gewoon moeilijk te combineren met een eigen zaak.”