.
Gaëlle en Claudio uit Mijn Restaurant
vrijdag 31 maart 2023

Ex-deelnemer Mijn Restaurant: “Ik was gewoon een domme kok”

Hij beleeft zijn droom in Amerika

Als koppel meedoen aan een televisieprogramma, het kan serieuze gevolgen hebben voor de relatie. Maar weinig koppels hebben hun deelname aan ‘Mijn Restaurant’ overleefd. Ook Claudio Dell’anno en Gaëlle Six, de winnaars van het tweede seizoen zijn niet meer samen.

Hun restaurant bleef niet staande houden en Claudio nam niet veel later het sterrenrestaurant van zijn vader over in Knokke waar hij zich ten volle voor smeet.

We leerden Claudio kennen als een lichtontvlambare chef en dat veranderde niet meteen na het programma. Hij kwam nog meermaals in aanraking met het gerecht wegens onder andere sociale fraude.

“Ik was gewoon een domme kok die op tv kwam. En nu heb ik het gevoel: ik had alles en heb opeens niks meer. Mijn zaak, mijn relatie, ik ben het allemaal kwijt”, vertelde hij toen in Dag Allemaal. Alleen zijn Amerikaanse droom bleef hij koesteren.

En die is uiteindelijk nog uitgekomen. Hij trok met zijn broer Dario naar de VS en daar werden al snel zijn kookkunsten hoog aangeprezen. Hij trok naar San Francisco en is ging koken bij het gerenommeerde Trestle. Claudio voelde zich slecht behandeld en misbruikt door VTM en blikt liever niet meer terug op zijn deelname.