.
Evy Gruyaert
maandag 29 augustus 2022

Evy Gruyaert : “Ze is er helemaal klaar voor”

Ze gaat naar het eerste leerjaar

Er zijn heel wat mensen die graag hebben dat hun huis er spik en span bijligt. Er mag geen stofje te bespeuren zijn en mochten ze kunnen er zou heel de dag door gepoetst worden. Een lange tijd had presentatrice Evy Gruyaert dat ook. Tot er kinderen en dieren kwamen.

“Ondertussen kan ik het loslaten. Er moet ook geleefd worden in huis. Er moet een goede balans zijn tussen poetsen, of in de tuin werken en pure ontspanning. Maar ik heb dat toch echt moeten leren. Vroeger was mijn ingesteldheid: je moet productief zijn. Er is altijd wel iets te doen. Nu leer ik ook genieten”, zegt Evy in Story.

Ook de kinderen van Evy genieten ervan om in de tuin te spelen. Al is het ook altijd een hele opgave om hen eerst weg te krijgen van de ipad.

“Maar ik mag niet klagen. Ze spelen graag buiten. Ze hebben een speelhuisje met een glijbaan, schommel en sinds kort ook een ingebouwde trampoline. Daar springen ze vaak op.”

Evy is erg trots op haar kinderen en het is alweer uitkijken naar het begin van het nieuwe schooljaar. “Alec gaat nu naar het vijfde leerjaar en Helena naar het eerste. Daar kijkt ze enorm naar uit. Haar boekentas staat al klaar. Ze ziet het helemaal zitten om te leren lezen en rekenen.”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert