.
Evy Gruyaert
zaterdag 3 september 2022

Evy Gruyaert schrijft boek: “Het is voor iedereen weggelegd”

Ze wil de mensen helpen

Wanneer je aan Evy Gruyaert vraagt wat haar lievelingsplekje in huis is, dan antwoordt ze zonder twijfel: de tuin. Ze kan er helemaal tot rust komen en kan er volop genieten van een goed boek, of van yoga.

“Yoga heb ik ook al in de tuin gedaan. Soms zelfs samen met de kindjes. Als je de vlinder- of boomhouding aanneemt, kan je je baseren op de dingen die je rondom jou ziet. Ook ademhalingsoefeningen in open lucht zijn des te fijner. Zolang het maar niet in de volle zon is”, zegt Evy in Story.

Evy heeft heel vaak te kampen met hevige migraine aanvallen en dan is stress een serieuze boosdoener. Het is dan misschien nog niet bewezen, maar volgens Evy helpt een tuin ook tegen de migraine.

“Onrechtstreeks helpt buiten zijn wel om te ontstressen. Van frisse lucht inademen of ruiken aan bomen en planten kalmeert ons menselijk brein. En als je voldoende bent blootgesteld aan natuurlijk zonlicht, slaap je ook beter.”

Op 15 september verschijnt er een nieuw boek van Evy ‘Start to feel great’. “Jezelf goed in je vel voelen klinkt heel simpel, maar voor velen is dat helemaal niet. Nochtans is een positieve mindset voor iedereen weggelegd, ook al vraag het wat zelfkennis, wilskracht en doorzettingsvermogen.”

Koop hier deze nieuwe release

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert