.
Evy Gruyaert
vrijdag 18 februari 2022

Evy Gruyaert kampt met migraine: “Dan slaat hij het hardste toe”

Het beheerst haar hele leven.

Wanneer Evy Gruyaert op het scherm verschijnt, is het alsof de zon gaat schijnen. De presentatrice heeft keer op keer een stralende lach. Al zit er onder die lach ook heel wat miserie verscholen. Gruyaert heeft het op gezondheidsvlak niet altijd gemakkelijk gehad. En dat wil ze niet langer meer verbergen.

Evy moet ervoor zorgen dat ze niet teveel hooi op haar vork neemt om er niet aan onderuit te gaan. “Ik kies altijd heel bewust welke projecten ik doe. Ik wil graag mensen motiveren en inspireren. Daarom dat ik ook ambassadeur ben van WW. Ik wil mensen aanmoedigen tot een positieve mindset en lifestyle. Zelf zal ik ook nooit graatmager zijn, maar ik wil niet dat het spuigaten uitloopt. Ik eet gezond en gevarieerd, zorg voor voldoende beweging en drink genoeg water”, verklaart ze in Story.

Sinds haar zesde heeft Evy ook last van migraine en dat heeft soms een serieuze impact op haar job als presentatrice. “Ik doe ‘Stukken van mensen’ supergraag, maar het is een hele lange en intensieve periode. En op dat moment slaat de migraine toe. Ook als het te druk wordt, heb ik het zitten. Maar gelukkig geeft mijn lichaam duidelijk aan: stop!”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert