.
Evy Gruyaert
woensdag 14 september 2022

Evy Gruyaert is verloofd: “Ze wilde geen bruidsmeisje zijn”

Maar ze is nu toch overtuigd

Evy Gruyaert en haar partner Frederik zijn al een tijdje gelukkig samen. Samen met de twee kinderen vormen ze een hecht gezinnetje en dus was het ook tijd voor de volgende stap: trouwen.

Tijdens een recente gezinsvakantie in Ibiza vroeg Frederik Evy ten huwelijk. “Tijdens een etentje heeft Frederik zijn aanzoek gedaan en uiteraard heb ik meteen ‘ja’ gezegd”, glundert Evy in Story.

Het kwam als een complete verrassing, maar Evy was door het dolle heen. “Het leuke was dat mijn ouders op dat moment ook even op bezoek waren en er dus bij waren. Fijn om dat meteen op die manier te kunnen vieren dan.”

Wanneer Evy en Frederik in het huwelijskbootje stappen, dat weten ze zelf nog niet. Maar over hoe het er allemaal moet uitzien, daar zijn ze het wel al over eens: kleinschalig en intiem.

Ook de kindjes zijn dolblij dat hun mama en papa gaan trouwen. Ook al zal het voor hen lijken alsof er weinig veranderd. “We zijn al elf jaar samen en hebben al kindjes, dus voor hen lijkt dat gewoon hetzelfde. Helena twijfelde zelfs of ze bruidsmeisje wil zijn, tot ik zei dat ze dan een heel mooi jurkje mag aantrekken. Toen was het rap beklonken.”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert