.
Evy Gruyaert
woensdag 24 augustus 2022

Evy Gruyaert: “Ik sluit me daar dan op”

Het is een echt paradijs

Je ziet Evy Gruyaert misschien niet volop op televisie verschijnen, maar de agenda van de presentatrice is toch goed gevuld. Maar ondanks die drukke agenda probeert Evy thuis toch geregeld tot rust te komen in haar tuin.

De tuin van Evy Gruyaert is dan ook een echt pareltje. Ze toverde de tuin om van iets heel basic naar iets helemaal anders. En ze mag trots zijn op het resultaat.

“We hebben een bijgebouw gezet in de tuin dat dienst doet als polyvalente ruimte. Als er een feest is en het begint te regenen, dan zitten we daar droog. Maar het doet ook dienst als bureau, yogaruimte of fitnesszaaltje. De indeling is gemakkelijk te veranderen”, zegt Evy in Story.

Al heeft die polyvalente ruimte ook nog een andere belangrijke functie. “Als de kinderen teveel lawaai maken in huis, durf ik me daar al eens op te sluiten.”

Maar ook de tuin zelf is serieus onder handen genomen. Zo zijn er verschillende terrassen aangelegd, zodat er altijd in de zon of schaduw kan worden gezeten. “Overal in de tuin hebben we stopcontacten voorzien. Ik heb ook leuke tuinmeubelen gekocht die we gemakkelijk kunnen verzetten. Ik verander ook in de tuin al eens graag van decor.”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert