.
Evy Gruyaert
zaterdag 10 september 2022

Evy Gruyaert geeft tips: “Zo kan je je gedachten beïnvloeden”

Je leest het in haar nieuwe boek

Voor de fans van Evy Gruyaert hebben we goed nieuws. Op 15 september verschijnt Evy haar nieuwste boek ‘Start to feel great’ en daarmee wil ze mensen helpen om zich weer beter in hun vel te voelen.

“Aan de hand van een stappenplan keer je in dit boek even terug naar jezelf. Wat vind je belangrijk in het leven? Wat doe je graag, wat doe je niet graag? Welke doelen wil je nog halen? Vervolgens is het tijd voor actie. Met de beste adviezen van experts op het vlak van voeding, body en mind, beweging en slaap”, geeft Gruyaert wat meer uitleg in Story.

Bovendien deelt ze ook nog een gouden tip met iedereen die er nood aan heeft. “Al gehoord van scent-scaping? Je gebruikt geuren om je dag in te delen. Op het werk die geur, thuis een ander parfum en ook in de wagen een apart geurtje. Zo kan je je gedachten en gevoelens onbewust beïnvloeden.”

En wat met televisie? Mogen we Evy binnenkort ook terug op televisie verwachten, of heeft ze toch nog niet meteen plannen in die richting?

“Hier en daar ben ik wat zaadjes aan het planten, maar er zijn nog geen concrete dingen uit de bus gekomen. In oktober beginnen we wel met de opnames van het achtste seizoen van ‘Stukken van mensen’. Er zit nog geen sleet op de formule, maar inhoudelijk gaan we er wel een twist aan geven.”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert