.
Evy Gruyaert
maandag 4 december 2023

Evy Gruyaert: “Dat is niet geschikt voor kinderen”

Maar hij wil het wel zien

Evy Gruyaert en haar partner Frederik zijn ondertussen al meer dan een jaar verloofd. Er wordt werk gemaakt van een huwelijk, maar er zit weinig haast achter. Toch wil de presentatrice niet eeuwig verloofd blijven.

“Ik wil niet in een rolstoel naar het altaar geduwd worden. We zullen wel eens landen, alleen weten we nog niet wanneer. In ieder geval staan we allebei niet te springen voor een gigantisch trouwfeest met heel veel aanwezigen, we gaan het klein en rustig houden. Dat vinden de kinderen ook prima. Zij kijken ook enorm uit naar onze trouw”, zegt ze in Story.

Ook de kinderen van Evy en Frederik kijken erg uit naar de trouw. Het is een positief lichtpuntje in deze donkere tijden van oorlog.

“Alec kijkt graag naar Karrewiet op Ketnet, maar zou ook Het Journaal willen volgen. Alleen verbieden we hem dat omdat sommige beelden echt niet geschikt zijn voor kinderogen. Zeker omdat hij, net als Helena, een gevoelig kind is. We willen niet dat ze een angstproblematiek ontwikkelen. Ook al zijn het nog steeds twee vrolijke en gelukkige kinderen.”

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert