.
Evi Hanssen
donderdag 8 september 2022

Evi Hanssen: “Ze heeft me persoonlijk opgebeld met het nieuws”

Ze wordt er opnieuw mee geconfronteerd

Het is bijzonder pijnlijk om iemand van je dierbaren te zien aftakelen wegens ziekte. Evi Hanssen haar mama is ongeneselijk ziek en Evi weet niet hoeveel tijd ze nog heeft met haar mama.

De twee brengen heel wat tijd samen door en zo kwam Arlette geregeld naar haar dochter kijken in ‘Mamma Mia!’. “Ik vind het geweldig wat ze doet. Vol bewondering zit ik naar haar te kijken. Telkens opnieuw, want, ik ben ondertussen al vier keer gaan kijken”, lacht ze in Story.

Het is voor Evi heel bijzonder dat haar mama naar de musical is komen kijken. Ze moest die volgens Evi sowieso gezien hebben.

“Toen ik destijds begon aan de musical heb ik haar gezegd dat ze die zeker gezien moet hebben. Iets wat ik over mijn radio-en tv-programma’s nog nooit heb gezegd. Omdat je de Evi ziet die ik oorspronkelijk was, die op een podium stond te zingen, acteren en dansen.”

Bij ‘Mammia Mia’ wordt Evi ook geconfronteerd met de borstkanker diagnose van haar tegenspeelsters Ann Van den Broeck. Nieuws die toch even bij Evi binnenkwam. “Ze belde me persoonlijk op en zei: ‘Evi zit je neer? Ik heb slecht nieuws.’ Ja, dan kan je het bijna zelf invullen. Zeker als je weet dat 1 op 8 vrouwen ooit te maken krijgt met borstkanker.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen