.
Evi Hanssen
vrijdag 2 februari 2024

Evi Hanssen: “Voor hem maakt het allemaal niet uit” 

Hij is altijd rustig 

Dagelijks kijken heel wat Vlamingen naar ‘De Tafel Van Gert’. Daar is ook Evi Hanssen regelmatig te zien. Zij is een van de vaste tafelspringers van het programma.

Evi is al in heel wat talkshows te gast geweest, waaronder ook bij Matthijs van Nieuwkerk in Nederland. Hetgeen hij daar heeft gedaan, zou hier in Vlaanderen nooit gebeuren.

“Gert vertelde me ooit dat het voor hem niet uitmaakt of hij een kerstshow presenteert of het gras maait: hij is even ontspannen. Ik gelóóf dat. Hij heeft zoveel podiumervaring, hij heeft nooit last van zenuwen. Ook achter de schermen heb ik hem nog nooit opgefokt gezien”, zegt Evi in Humo.

Evi gaat geen onderwerp uit de weg en ook niet de ziekte en het overlijden van haar mama. Voor Omar Souidi was dat een van de mooiste momenten van dat seizoen.

“Dat compliment doet me deugd. Mijn mama was in november 2022 zelf te gast in 'De tafel' om te vertellen over de podcast die we samen over haar ziekte hadden gemaakt. Ze zag er nog heel goed uit, en Gert vroeg: 'Maar u bent terminaal, toch? U gaat binnen afzienbare tijd dood?' Daar zijn achteraf ontzettend veel mooie reacties op gekomen.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen