.
Evi Hanssen
dinsdag 23 november 2021

Evi Hanssen schrijft een boek: “Het was een experimentje”

Ze drinkt al twee jaar geen alcohol meer

We kennen Evi Hanssen vooral als presentatrice en ook als musicalactrice. Al heeft Evi meer verborgen talenten en heeft ze zich nu ook ontpopt tot schrijfster. Onlangs bracht ze haar eerste boek ‘Sinds ik niet meer drink’ uit.

In Gazet van Antwerpen praat ze over het moment waarop ze stopte met drinken. Ondertussen al twee jaar geleden. Voor Evi een experimentje toen ze eraan begon, maar dan wel eentje met grote gevolgen. “Ik had nooit gedacht dat het me zo zou veranderen. En zeker niet dat ik nu nog altijd niet meer zou drinken.”

Evi vertelt in haar boek dat ze een drankprobleem had, maar dan wel eentje dat nog behoorlijk goed meeviel. “Niet meer dan een gemiddelde Vlaming. Vaak dagelijks, soms niet. Soms bij het eten, soms niet. Soms twee glazen wijn, soms een volledige fles.”

Dat Evi geen drankorgel was, daar was ze zelf ook van overtuigd. Het gebeurde wel eens dat er een uitspatting gebeurde op vlak van alcohol, maar dat beklaagde ze zich nadien meer dan voldoende. “Ik beschouwde alcohol ook als een goede vriend. Maar toen ik begon na te denken over mijn drinkpatroon, stelde ik me toch vragen. Ik vond dat ik een probleem had. Niet volgens de algemeen geldende definitie, maar wel gewoon voor mezelf.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen