.
Evi Hanssen
zondag 19 december 2021

Evi Hanssen na geslaagd experiment: “al mijn kwaaltjes zijn verdwenen”

"Ik dans nog steeds op tafels. Alleen val ik er nu niet meer af."

Evi Hanssen voelt zich prima nadat ze begin 2020 besloot volledig te stoppen met het drinken van alcohol. De impact op lichaam én geest bleek enorm, getuigt de presentatrice in Story.

Evi Hanssen onthult in Story dat ze zich momenteel ‘heel goed’ voelt. “Omdat ik beter slaap en daar start alles bij”, verduidelijkt de presentatrice in het weekblad. “Als je goed slaapt, heb je meer energie, meer zin om te bewegen, eet je gezonder en zit je ook beter in je vel. Dat is een vicieuze cirkel.”

“Ook alle kwaaltjes waar veel mensen mee kampen, zoals eczeem en voedselintoleranties, zijn verdwenen”, voegt Evi Hanssen eraan toe in Story. “Maar vooral: mijn leven gaat zoveel makkelijker, alles loopt gesmeerder. Er is meer rust. Ik weet beter van aanpakken en kan verdriet en tegenslagen beter kaderen.”

En nee, Evi Hanssen ontkent dat haar leven saaier is geworden nu ze niet meer drinkt. “Als je vindt dat drinken de enige manier is om nooit saai te zijn, dan blijft heel je leven saai. Je hersenen moeten zich aanpassen. Ik dans nog steeds op tafels. Alleen val ik er nu niet meer af”, lacht Evi Hanssen in Story.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen