.
Evi Hanssen
zaterdag 3 december 2022

Evi Hanssen moet afscheid nemen van één van haar meest dierbare personen

“Mama, je gaat toch een teken geven als je dood bent…”

“Ik zal je schoonste kader van de muur doen vallen”, geeft Arlette, de mama van Evi Hanssen als antwoord op de vraag die Evi stelt om toch nog een teken te geven eens ze er niet meer is tijdens het gesprek met Gazet van Antwerpen.

Vorig jaar bleek de borstkanker te zijn teruggekeerd maar dit keer…met uitzaaiingen. Zowel Arlette als haar man staf, haar kinderen en haar kleinkinderen worden dus gedwongen om afscheid te nemen.

Via de podcast ‘Afscheidstournee van mijn moeder’ hopen ze een bron van inspiratie te zijn voor anderen die hetzelfde meemaken en misschien niet zo makkelijk over het nakende einde kunnen praten.

Op de vraag: waarom doen jullie dit krijgen we van Evi als antwoord: “Omdat het klopt”. Evi is sowieso heel open over haar kwetsbare kanten op sociale media. “Ik was onmiddellijk akkoord”, geeft Arlette aan in Gazet van Antwerpen.

“Ik ben blij dat ik kan laten zien hoe het proces van terminale kanker óók kan verlopen. Iedereen rouwt op zijn eigen manier maar soms is het verfrissend om ook een andere manier te leren kennen”, aldus Arlette.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen