.
Evi Hanssen
vrijdag 3 december 2021

Evi Hanssen: “Mijn leven is saaier geworden”

Ze voelt zich beter dan ooit

Evi Hanssen besloot 2 jaar geleden om te stoppen met het drinken van alcohol. De beste beslissing die ze de afgelopen jaren heeft genomen. Ze was zo enthousiast over de beslissing dat ze besloot om er een boek over te schrijven. In ‘Sinds ik niet meer drink’ beschrijft ze haar ervaringen en wat het met haar heeft gedaan.

“Mijn stemmingen zijn minder uitgesproken. De pieken minder hoog, de dalen minder diep. Het is wat afgevlakt. Dat kan je interpreteren als saai. Ik heb een nieuwe definitie moeten zoeken voor gezelligheid, voor plezier, voor geluk. Dat was het moeilijkste. Ik had het gevoel dat het plezier weg was. Want als je een glas of twee drinkt, word je wat losser en is alles leuker”, doet ze haar verhaal in Gazet van Antwerpen.

Ondertussen zien we Evi steeds minder op televisie verschijnen, maar een afgesloten hoofdstuk zou ze het nog niet noemen. “Ze zullen vroeg moeten opstaan om me een voorstel te doen dat ik beschouw als een aanvulling op mijn leven. Alles kan, als het de moeite waard is. Alleen al dat besef maakt me gelukkig.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen