.
Evi Hanssen
maandag 14 februari 2022

Evi Hanssen is gelukkig met Kurt: “Ik twijfel nooit aan hem”

De liefde tussen de twee is groot

Het verliep niet altijd op rolletjes, de relaties van Evi Hanssen. De presentatrice heeft nu sinds enkele jaren een relatie met Kurt en dankzij hem heeft ze het liefdesgeluk en de rust weer teruggevonden. De twee zijn ondertussen ook verloofd en kunnen zich een leven zonder elkaar niet meer inbeelden.

In Het Laatste Nieuws onthult Evi haar geheim voor een langdurige relatie. “Je moet je partner de leukste persoon ter wereld vinden. Ik voel vanaf dag één een ongelooflijke stabiele rust bij Kurt. Alsof de fundamenten er eigenlijk al vanzelf zaten. Als je dat voelt, kan je blijven bouwen aan je droomhuis en dan kan er weleens een dakpan afvallen, maar met goeie fundamenten is dat niet erg;”

Evi twijfelt niet over en aan haar relatie met Kurt en heeft ontzettend veel respect voor haar partner. “Ik heb in de liefde te lang gevochten voor dingen die niet goed voor me waren. Het is moeilijk om afscheid te nemen van iets dat ooit leuk was en dan niet meer. Veel mensen blijven daar jammer genoeg in vasthangen.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen