.
Evi Hanssen
dinsdag 7 december 2021

Evi Hanssen: “ik had last van een verminderd libido”

"Ik had ook minder zin in seks."

Evi Hanssen besloot begin 2020 te stoppen met het drinken van alcohol. Haar ervaringen schreef ze neer in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Haar beslissing om te stoppen met drinken had echter wel een invloed op haar relatie…

“Zijn eerste reactie was: als je stopt met drinken, maak ik het uit”, onthult Evi Hanssen in Story. “Uiteraard om te lachen, maar hij heeft het toch maar mooi gezegd.”

Evi’s verloofde Kurt associeert een glaasje wijn met gezellige en romantische avonden. “Hij vond het niet nodig dat ik helemaal zou stoppen en dat legde wel een druk op onze relatie”, geeft de presentatrice toe.

“Niet dat er ruzie was, maar in het begin was ik ’s avonds heel erg moe, waardoor je mekaar als koppel even niet vindt. En ik had ook minder zin in seks. Ik stond daar totaal niet bij stil, maar alcohol maakt je losser en ongeremder”, aldus Evi Hanssen in Story.

“Door mijn verminderde libido was ik plots dat cliché van de saaie, vermoeide ‘vanavond niet, schat’-partner”, geeft Evi Hanssen toe. Al benadrukt de presentatrice in Story wel dat haar vriend haar altijd gesteund heeft in haar beslissing.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen