.
Evi Hanssen
zondag 6 februari 2022

Evi Hanssen: “Ik had een heel fout vriendje”

Gelukkig kwam het tot een breuk

Evi Hanssen heeft al enkele relaties achter de rug, en uit één relatie heeft ze twee zoontjes Mac en Scout. Nu heeft ze de rust terug gevonden bij haar grote liefde Kurt, waarmee ze ook verloofd is. Maar Evi heeft niet altijd zoveel geluk gehad met de vriendjes die ze gehad heeft.

“Ik heb op mijn 16 een heel fout vriendje gehad. Hij was superkritisch en allergisch aan commerce en de modellenwereld, alles waar ik toen zo van hield. Hij brak me in die dingen tot het absurde af, maar motiveerde me dan weer in andere zaken”, doet Evi haar verhaal in Het Laatste Nieuws.

“Dat zette me aan het denken. Moest ik profiteren van mijn jeugdige schoonheid en meedoen met Miss België? Of kon ik in de wereld ook iets meer betekenen. We zijn een jaar en tien maanden samen geweest, toen heb ik het uitgemaakt. Hij was een eikel. Maar als ik eerlijk ben, heb ik uit die relatie iets geleerd. Kritisch naar mezelf kijken. Niet de gemakkelijkste weg kiezen. Zonder hem was ik misschien een ongelukkig, verwaand model geworden;”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen