.
Evi Hanssen
dinsdag 6 februari 2024

Evi Hanssen: “Hij was misschien iets té betrokken” 

Dat gebeurt hier niet 

Als er iemand iets van talkshows kent, dan is het wel Evi Hanssen. Zij heeft al in heel wat talkshows gezeten en kan dus goed vergelijken.

Zo is Hanssen bijvoorbeeld al te gast geweest bij ‘De Wereld Draait Door’, toch een van de grootste talkshows van Nederland.

“Dat was ook live. Je leek daar in een sneltrein te zitten, wellicht ook omdat niemand zo snel kan praten en toch verstaanbaar kan blijven als Matthijs van Nieuwkerk. Ook de variatie van de tafelgasten is vergelijkbaar. Bij Gert komt ook iedereen aan bod, van politici tot schrijvers en mensen uit de showbizz”, zegt ze in Humo.

Evi vindt een opname van ‘DWDD’ een enorme beleving, met liveband, jamsessies enzovoort. Maar het zou zomaar ook eens kunnen bij Gert, want ook daar is niets onmogelijk volgens Evi. Maar er is wel één groot verschil tussen Gert en Matthijs.

“Matthijs was heel betrokken bij de redactie en bij de keuze van de onderwerpen. Misschien té betrokken, zoals achteraf is gebleken, waardoor het te persoonlijk werd. Dat schreeuwen en zo lijkt me in Vlaanderen alvast niet mogelijk.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen