.
Evi Hanssen
zondag 3 december 2023

Evi Hanssen: “Het is gedaan daarmee”

Ze barst van de energie

Bedenk eens wat er allemaal beter zou gaan in je leven moest je alcohol aan de kant schuiven. Niet alleen slaap je beter, word je minder snel ziek en heb je geen paniekaanvallen meer, je krijgt ook meer tijd voor andere leuke dingen.

“Als je na een zware dag niet naar dat glas grijpt en in de zetel ploft, komt er plots tijd vrij om iets leuks te doen. Ik ga nog altijd naar feestjes in het weekend, maar ik lig ten laatste om half twee nuchter in bed. Mijn lichaam hoeft de volgende ochtend niet te herstellen. Ik voel me kiplekker en klaar voor een leuke dag”, klinkt het bij Evi Hanssen in Dag Allemaal.

Maar Evi bruist ook meer van energie en heeft meer zelfvertrouwen dan vroeger. Ook dat heeft effect op haar dagelijkse bezigheden.

“Het is gedaan met dingen op de lange baan te schuiven. Ik ben altijd wel gedisciplineerd geweest, maar ik moest mezelf forceren om te gaan sporten, om al zuchtend het huishouden op orde te brengen... Vandaag gaat dat allemaal vanzelf, simpelweg omdat ik meer zin heb om dingen te doen en erin te vliegen.”

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen